Om Graning & Co

Graning & Co AB bildades 2016 av Joakim Graning.
Han har själv under många år jobbat inom restaurang och event-världen. Företagets affärsidé växte fram genom att han under många år fått förfrågningar från olika restauranger och eventföretag om driftig, arbetsglad och professionell personal till deras verksamhet och event. Antalet förmedlade kontakter är många, och de flesta har lett till anställningar på de olika ställena, men framförallt har den som frågat varit otroligt nöjd med den person man fått rekommenderad.
Sedan grundandet av företaget har tillväxten bara ökat och under 2017 tog vi hem priset som Årets Uppstickare i Hallstahammars kommun. Ett pris som visar att vi är på rätt spår, men vi har fortfarande en lång väg att gå. 
Vi levererar driftig personal inom många områden men framförallt inom servering, bar och kök. Vi värdesätter långsiktighet i våra kundrelationer och är väldigt noggranna med att följa upp så att dina förväntningar på oss är uppfyllda.
Låter vi som en samarbetspartner som skulle kunna passa Er? Vill Ni vara en del av vår fantastiska resa? Hör gärna av Er för en kort träff!
Ni hittar oss i Kanalhuset i Hallstahammar.

Sagt om oss

”Vi använde Graning & Co när vi firade vår stora bröllopsdag. 140 gäster , flera internationella gäster och 1000 viljor. De klarade allt med magiskt kvalité. Vi rekommenderar dem starkt.”

-Dejan & Sara Jecic

Sagt om oss

”Anlitade Joakim och hans team till min 40års fest. Med ett otroligt engagemang, hög kvalité på service och ett glatt humör styrde de kvällen på ett otroligt professionellt sätt! Graning & Co var en stark bidragande orsak till att vi fick en fantastisk kväll! Varmaste rekommendationer!”

– Magnus & Malin Forslund

Från vårt Instagramkonto