Eventproffsen Mälardalen  förmedlar och hjälper kunder såväl privat som företag att arrangera olika typer av evenemang och kan hjälpa till med helheten eller vissa utvalda delar till ditt evenemang. Vi har bara tillfört ett tydligare varumärke och ett mervärde till dig som kund.

Vi har under många år byggt på oss bra kontakter och samarbetspartners som vi arbetare med. Eventproffsen agerar oberoende och ser till dina önskemål som kund. Givetvis har vi ställen som vi arbetar mer med, men vårt fokus är att förmedla och sätta ihop ett evenemang precis som ni önskar det!

Vi hjälper till med alltifrån konferenser, bröllop, födelsedagsfester, releasepartyn, kickoff-er osv.

Vi ser framemot att få hjälpa Dig med ditt evenemang!

Sagt om oss

”Vi använde Graning & Co när vi firade vår stora bröllopsdag. 140 gäster , flera internationella gäster och 1000 viljor. De klarade allt med magiskt kvalité. Vi rekommenderar dem starkt.”

-Dejan & Sara Jecic

Sagt om oss

”Anlitade Joakim och hans team till min 40års fest. Med ett otroligt engagemang, hög kvalité på service och ett glatt humör styrde de kvällen på ett otroligt professionellt sätt! Graning & Co var en stark bidragande orsak till att vi fick en fantastisk kväll! Varmaste rekommendationer!”

– Magnus & Malin Forslund

Från vårt Instagramkonto